Ονειροκρίτης: Β


Β

Βάγια
Τα Βάγια γενικά στα όνειρα  σημαίνουν ειδήσεις  ότι  θα υπάρξουν ευτυχισμένες καταστάσεις εκτός κι αν είναι μαραμένα.
Όταν μια  νέα γυναίκα  δει στον ύπνο της ότι περπατάει σε  δρόμο φυτεμένο με βάγια, τότε το  όνειρο δείχνει ότι  θα  αποκτήσει  πιστό  σύζυγο και ευχάριστο σπιτικό. Αν όμως τα βάγια είναι μαραμένα τότε  σημαίνει ότι κάποιο άσχημο γεγονός  θα την επηρρεάσει. Επίσης αν μια κοπέλα ανύπαντρη δει ότι κρατά τα βάγια στα χέρια της ,τότε θα παντρευτεί γρήγορα.Όποιος άλλος δει ότι τα κρατάει στα χέρια του για λίγο θα έχει κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά θα τις ξεπεράσει σύντομα.
Τέλος αν δείτε ότι βρίσκεστε στην εκκλησία  την Κυριακή των Βαΐων τότε ίσως εμπλακείτε σε θρησκευτικού περιεχομένου συζητήσεις.

Βαγόνι
Το όνειρο έχει δύο ερμηνείες. Αν το βαγόνι εμπλέκεται σε ατύχημα, π.χ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένουμε σοβαρά προβλήματα σε διαφορες υποθέσεις μας, σε αναλογία με την ένταση των συμβάντων. Όταν το βαγόνι όμως κινείται με ταχύτητα, είμαστε μέσα και ταξιδεύουμε και ειδικά όταν υπάρχουν και άλλου επιβάτες, σημαίνει ότι οι υποθέσεις μας θα κυλήσουν ανεμπόδιστα και οι στόχοι μας θα πραγματοποιηθούν.

Βάδισμα
Αν βλέπεις ότι βαδίζεις με ήρεμο ρυθμό τότε σημαίνει ότι θα έχεις κάποια επιτυχία.Αντίθετα όταν βαδίζεις νευριασμένα και έντονα τότε θα συναντήσεις δυσκολίες και εμπόδια στο δρόμο σου.

Βάζο
Το να ονειρευτείτε βάζο σημαίνει ότι θ’ απολαύσετε ευχάριστη και ήσυχη οικογενειακή ζωή.
Αν δείτε ότι πίνετε από βάζο, σύντομα θα ενθουσιαστείτε από κάποια κλεμμένη αγάπη. Ένα σπασμένο βάζο προλέγει θλίψη. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι της δίνουν βάζο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα εκπληρωθεί η πιο τολμηρή της επιθυμία.
Αν το βάζο που θα ονειρευτείς είναι γεμάτο με λουλούδια, σημαίνει πως κάποιος φίλος ή συγγενής σου σκέφτεται να σου ζητήσει δανεικά ή άλλη υλική βοήθεια. Αν δεις ότι τοποθετείς εσύ άνθη στο βάζο, σύντομα θα έρθεις σε δύσκολη θέση αλλά θα βρεις συμπαράσταση από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Βάθος (Ποταμού, θάλασσας, πηγαδιού, βαρελιού)
Το βάθος γενικά σαν όνειρο δεν είναι καλό.Όταν βλέπεις ότι προσπαθείς να μετρήσεις το βάθος από οτιδήποτε (θάλασσα,πηγάδι κλπ) τότε σημαίνει ότι θα έρθουν άσχημες μέρες και δυσκολίες.Αν δεις μια βαθιά πληγή στο σώμα κάποιου φίλου σου τότε τον έχεις πληγώσει άσχημα και πρέπει να επανορθώσεις.Το ίδιο ισχύει αν δεις την πληγή στον εαυτό σου ,κάποιος δικός σου άνθρωπος σε έχει πληγώσει.

Βάθρο
Αν δεις ότι ανεβαίνεις σε βάθρο, τότε οι φιλοδοξίες που έχεις  μάλλον δεν θα πραγματοποιηθούν και μάλιστα υπάρχει ο κίνδυνος να γελοιοποιηθείς.

Βαθύφωνος – βαρύτονος
Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε βαθιά φωνή, σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε κάποια ανωμαλία στην επιχείρηση σας, οφειλόμενη σε απάτη κάποιου υπαλλήλου σας. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει προστριβές και καυγάδες.

Βαλς
Αν δείτε να χορεύουν βαλς, σημαίνει ευχάριστες σχέσεις με ενδιαφέρον πρόσωπο.
Για μια νέα γυναίκα, το να δει πως χορεύει βαλς με τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού, αλλά κανείς δεν θα επιθυμεί να την παντρευτεί. Αν δει τον εραστή της να χορεύει με αντεράστρια, θα ξεπεράσει εμπόδια και θα επιτύχει στη στρατηγική της. Αν χορεύει βαλς με γυναίκα, θα αγαπηθεί για την ευθύτητα και τους εύστοχους τρόπους της. Αν ονειρευτεί κάποιον να στροβιλίζεται σα να χορεύει βαλς, είναι προμήνυμα πως θα παρασυρθεί από επιθυμίες και απολαύσεις και θα είναι αξιοθαύμαστη αν μπορέσει ν’ αντισταθεί στις απαιτήσεις εραστών και γνωστών της.

Βαλσάμωμα
Αν δείτε στον ύπνο σας βαλσάμωμα αυτό σημαίνει αλλαγές θέσεων και απόψεων, ενδεχόμενες αλλαγές στην κοινωνική μας θέση και γενικώς ατυχίες.

Βάλτος
Το να δείτε στ’ όνειρο σας ότι περπατάτε ανάμεσα σε βαλτώδεις περιοχές σημαίνει αρρώστιες από κούραση και στενοχώρια, θα υποφέρετε από δυσφορία για κακή συμπεριφορά συγγενών σας.
Επίσης, το όνειρο αυτό προμηνά ευθύνες που δεν αξίζει τον κόπο ν’ αναλάβετε.

Βαμβακερό ύφασμα
Αν δείτε στ’ όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, σημαίνει άνετες περιστάσεις. Δε θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ύστερα από αυτό το όνειρο.
Για μια νέα κοπέλα που θα ονειρευτεί ότι υφαίνει βαμβακερό ύφασμα, σημαίνει ότι θα έχει νοικοκυρεμένο και επιχειρηματικό σύζυγο. Για την παντρεμένη σημαίνει ένα ευχάριστο, αλλά ταπεινό σπιτικό.

Βαμβακερός σκούφος
Πολύ καλό όνειρο και σημαίνει ότι έχετε ή θα αποκτήσετε πολλούς  και ειλικρινείς φίλους.

Βαμβάκι
Αν ονειρευτείτε βαμβακοχώραφα με νεαρά φυτά, προμηνύεται μεγάλη επιχείρηση και ευημερία. Αν είστε αγρότης και δείτε στον ύπνο σας βαμβάκι έτοιμο για συλλογή, σημαίνει υγεία και αφθονία.
Αν είστε βιομήχανος και ονειρευτείται βαμβάκι, σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά από την προώθηση αυτού του προϊόντος. Για τους εμπόρους, σημαίνει αλλαγή προς το καλύτερο στον τομέα της επιχείρησης τους.
Αν δείτε βαμβάκι σε μπάλες, είναι ευοίωνο σημάδι για καλύτερες μέρες.
Αν ονειρευτείτε ότι το βαμβάκι προωθείται στην αγορά, σημαίνει άμεση αλλαγή από χαμηλές σε υψηλές τιμές, και όλα τελικά θα εξελιχθούν προς το καλύτερο.

Βάρκα
Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε βάρκα με κάποιους άλλους, σημαίνει ότι  σύντομα θα δοκιμάσετε απολαύσεις με τη συντροφιά καλών φίλων. Αν η βάρκα αναποδογυρίσει, είναι προμήνυμα  οικονομικής απώλειας.
Αν ονειρευτείτε ότι ηττηθήκατε σε κωπηλασία, είναι σημάδι ότι θα σας αδικήσουν. Αν εσείς είσθε ο νικητής, σημαίνει υπεροχή στον έρωτα και στις υπόλοιπες υποθέσεις σας.

Βαρόμετρο
Αν δείτε βαρόμετρο, είναι προάγγελμα σύντομης αλλαγής στις υποθέσεις σας, που θα αποδειχτεί επωφελής για σας. Αν είναι σπασμένο, θα έχετε δυσάρεστα περιστατικά στις δουλειές σας, που θα προκύψουν αναπάντεχα.

Βασανιστήριο
Αν δείτε να σας βασανίζουν, σημαίνει ότι θ’ απογοητευτείτε από μηχανορραφίες ψεύτικων φίλων.
Αν δείτε να βασανίζετε άλλους, θ’ αποτύχετε στο να προγραμματίσετε τα σχέδια σας για ν’ αυξήσετε την περιουσία σας.

Βατικανό
Αν δείτε στ’ όνειρο σας το Βατικανό, σημαίνει ανέλπιστη εύνοια.  Αν δείτε κάποιες προσωπικότητες να μιλάνε στον Πάπα σημαίνει θα κάνετε γνωριμία  με διακεκριμένα πρόσωπα.

Βατόμουρα
Αν ονειρευτείτε βατόμουρα, να περιμένετε πολλά κακά. Αν δείτε πως τα μαζεύετε, είναι ατυχία. Αν δείτε πως τα τρώτε, μάλλον κάτι θα χάσετε.

Βάτος
Αν δείτε πως μπερδευτήκατε σε βάτους, είναι κακό σημάδι. Κάποιοι θα σας τραβήξουν στα δικαστήρια και ενδεχομένως κακοήθεις αρρώστιες θα προσβάλουν εσάς ή κάποιους από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Βάτραχος
Αν δείτε να πιάνετε βατράχια, θα δείξετε απροσεξία σε θέματα υγείας, τα οποία θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.
Αν δείτε βατράχια πάνω στο γρασίδι, σημαίνει πως θα έχετε έναν ευχάριστο και με καλό χαρακτήρα φίλο απόλυτα έμπιστο και συνάμα καλό σύμβουλο.
Όταν γυναίκα ονειρευτεί ένα μεγάλο βάτραχο, σημαίνει πως θα παντρευτεί έναν ευκατάστατο χήρο, με παιδιά από τον προηγούμενο γάμο.
Αν δείτε βατράχια σε έλη θα έχετε φασαρίες που θα τις ξεπεράσετε χάρη στην ευγένεια και τη μεγαλοψυχία των άλλων.
Αν ονειρευτείτε πως τρώτε βατράχια, θα πάρετε παροδικές χαρές και θα έχετε μικρό κέρδος από συναντήσεις με άλλους.
Αν ακούσατε στ’ όνειρο σας βατράχια να κοάζουν, θα επισκεφθείτε φίλους σας, αλλά τελικά η επίσκεψη θα αποβεί άκαρπη.

Βαφή
Αν δείτε να βάφετε ρούχα, το ονείρου εξαρτάται αν είναι καλό ή κακό από το χρώμα. Μπλε, κόκκινο και χρυσό σημαίνουν ευτυχία και ευημερία, ενώ μαύρο και άσπρο φανερώνουν θλίψη και δυστυχία.

Βαφτίσια, βάπτιση
Αν ονειρευτείτε βαφτίσια, σημαίνει πως πρέπει να διορθώσετε το χαρακτήρα σας με τον αυτοέλεγχο, όταν υποστηρίζετε τις γνώμες σας, και να μην υποτιμάτε τους φίλους σας.
Αν ονειρευτείτε πως εσείς κάνετε βάφτιση, σημαίνει ότι θα ταπεινώσετε το εσώτερο εγώ σας για την κοινή εύνοια.
Αν ονειρευτείτε τον Ιωάννη το Βαπτιστή να βαφτίζει το Χριστό στον Ιορδάνη, σημαίνει ότι θα έχετε ένα τρομερό δίλημμα: να δεχθείτε μια πενιχρή θέση για να υποστηρίξετε άλλους, ή να ακολουθήσετε επιθυμίες που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στον πλούτο και στη διάκριση.
Αν δείτε το Άγιο Πνεύμα να κατεβαίνει πάνω στο Χριστό, σημαίνει υποταγή στο καθήκον και αυταπάρνηση.
Αν δείτε πως βαφτιζόσασταν ο ίδιος με το Άγιο Πνεύμα και φωτιά, σημαίνει ότι θα πέσετε σε μια κατάσταση τρόμου, ανακαλύπτοντας πως είστε μπλεγμένος σ’ έναν ακόλαστο δεσμό.

Βδέλλες
Αν δείτε βδέλλες στ’ όνειρο σας, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Αν δείτε πως βάζουν πάνω σας βδέλλες για θεραπευτικούς σκοπούς, προμηνύεται κάποια σοβαρή ασθένεια στην οικογένειά σας και υπάρχει φόβος να μην την αποφύγετε ούτε εσείς.
Αν δείτε ότι τις βάζουν πάνω σε άλλους, σημαίνει ατυχία για τους φίλους σας. Αν δείτε να σας δαγκώσουν βδέλλες, σημαίνει κίνδυνο σε αναπάντεχα μέρη γι’ αυτό χρειάζεται να προσέξετε πολύ.

Βελανίδι
Αν δείτε στον ύπνο σας βελανίδι, σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστα πράγματα, και θα πρέπει να περιμένετε πολλά κέρδη.
Αν δείτε πως μαζεύατε βελανίδια από το έδαφος, σημαίνει επιτυχία ύστερα από σκληρό μόχθο.
Για μια γυναίκα που είδε πως έτρωγε βελανίδια, σημαίνει ότι θα ανεβεί από μια κουραστική θέση σε μια θέση άνετη και ευχάριστη.
Αν δείτε πως ρίχνατε βελανίδια από το δέντρο, σημαίνει πως γρήγορα θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας στην εργασία σας ή στον έρωτα.
Αν δείτε άγουρα ή σκόρπια βελανίδια στο έδαφος, οι δουλειές σας θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Σάπια ή σκασμένα βελανίδια προοιωνίζουν απογοητεύσεις και αναποδιές.
Αν δείτε πως κόβατε άγουρα βελανίδια από το δέντρο, θα βλάψετε τα συμφέροντα σας από βιασύνη και απερισκεψία.

Βελανιδιά
Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι μεγάλης ευτυχίας σε όλους του τομείς της ζωής σας. Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή.
Για τους ερωτευμένους, το όνειρο με βελανιδιές είναι σημάδι ότι θ’ αρχίσουν μαζί τη ζωή τους και οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές.

Βέλασμα
Αν ακούσετε ζώα που βελάζουν στ’ όνειρο σας, είναι προμήνυμα ότι θα έχετε καινούργια καθήκοντα και φροντίδες, όχι όμως υποχρεωτικά δυσάρεστα.

Βελόνα
Αν δείτε στ’ όνειρο σας πως χρησιμοποιείτε βελόνα, είναι προειδοποίηση πως πλησιάζουν οδυνηρές καταστάσεις, που εξαιτίας τους θα υποφέρετε πολύ επειδή θα χάσετε τη συμπάθεια προς το πρόσωπο σας που δικαιωματικά σας ανήκει.
Αν ονειρευτείτε πως περνάτε κλωστή σε βελόνα, σημαίνει πως θα επιβαρυνθείτε με τις ευθύνες των άλλων περισσότερο από ότι με τις δικές σας.
Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζετε βελόνα, σημαίνει ανώφελες στενοχώριες.
Αν δείτε πως βρήκατε βελόνα, σημαίνει πως θ’ αποκτήσετε φίλους που θα σας εκτιμούν.
Αν δείτε πως σπάσατε βελόνα, είναι προμήνυμα μοναξιάς και φτώχειας.

Βέλος
Το όνειρο αυτό ακολουθείται από ευχαρίστηση. Μπορείτε να περιμένετε περιποιήσεις, γιορτές και ευχάριστα ταξίδια και ότι θα πάψετε να υποφέρετε.
Το παλιό ή σπασμένο βέλος σημαίνει απογοητεύσεις στον έρωτα ή στις επιχειρήσεις, και σημαίνει επίσης ότι οι προσδοκίες σας θα επισκιασθούν από αποτυχίες.

Βελούδο
Αν ονειρευτείτε να φοράτε βελούδο, σημαίνει μεγάλη επιτυχία. Παλιό βελούδο προλέγει ότι η ευημερία σας θα ζημιωθεί από την υπεροψία που δείχνετε. Μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι είναι ντυμένη με βελούδο, σημαίνει ότι θα της γίνουν τιμές και θα έχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εύπορους εραστές.

Βενζίνη
Αν δείτε πωε βάζετε βενζίνη στο αυτοκίνητο σας και υπολογίζετε πως  φτάνει ποσότητα για το ταξίδι που σχεδιάσατε τότε όλα θα πάνε καλά.

Βεντάλια
Αν δείτε βεντάλια σας περιμένουν ευχάριστα νέα και εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον. Μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως κάνει αέρα ή της κάνουν άλλοι αέρα με βεντάλια, είναι προμήνυμα για καινούργιες και ευχάριστες γνωριμίες.
Αν ονειρευτεί πως χάνει μια παλιά βεντάλια, σημαίνει πως ένας καλός φίλος θα χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνη και θα ενδιαφερθεί για άλλη γυναίκα.
Αν απλά δείτε μια βεντάλια στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν κάτι καλό. Αν δείτε πως αγοράζετε βεντάλια αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Το ίδιο ισχύει αν σας χαρίζουν μια βεντάλια. Αν την κρατάτε όμως στα χέρια σας αυτό δείχνει πως σας έχει πιάσει μια μεγάλη διστακτικότητα να πάρετε κάποιες αποφάσεις τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα. Αν αερίζεστε με μια βεντάλια γιατί αισθάνεστε μεγάλη ζέστη, αυτό σημαίνει πως θα απασχοληθείτε από πολλές δυσάρεστες και δύσκολες καταστάσεις. Αν όμως ενώ αισθάνεστε κρύο και εσείς παρ’ όλα αυτά χρησιμοποιείτε την βεντάλια, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε παράλογες και απερίσκεπτες ενέργειες και ίσως τις πληρώσετε ακριβά. Αν δείτε πως δίνετε κάπου μια βεντάλια αυτό σημαίνει πως θα έχετε αποτυχίες στις δουλειές σας και στον έρωτά σας.

Βεντούζα
Αν ονειρευτείτε βεντούζα ή βεντούζες σημαίνει πως προετοιμάζεται στη ζωή σας κάποιο καλό τόσο στην δουλειά σας όσο και στον έρωτά σας. Αν δείτε στο όνειρό σας πως είστε άρρωστος και σας κάνουν βεντούζες και αυτό σας ανακουφίζει όλα θα σας πάνε καλά. Αν δεν είστε άρρωστος αλλά σας κάνουν βεντούζες αυτό σημαίνει πως θα πέσετε θύμα απάτης στη δουλειά σας, οι δε ερωτευμένοι θα νοιώσουν απογοήτευση από το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Αν δείτε πως σας παίρνουν «κοφτές» βεντούζες και βγάζετε αίμα χωρίς να είναι απαραίτητες, αυτό σημαίνει πως έχετε πέσει σε σπείρα που κοιτάζει να σας αποτελειώσει οικονομικά. Αν όμως οι «κοφτές» βεντούζες δείτε πως σας ανακουφίζουν, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε σοβαρή βοήθεια στις δουλειές σας. Οι ερωτευμένοι θα βρουν πραγματική ανταπόκριση στον έρωτά τους.

Βέρα
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί τη βέρα της λαμπερή, σημαίνει ασφάλεια και γαλήνη. Αν δείτε πως η βέρα χάθηκε ή έσπασε, θα δοκιμάσετε θλίψη που θα προέρχεται από αχαριστία ή πιο σοβαρές αιτίες.
Αν δείτε βέρα σε χέρι φίλου ή άλλου προσώπου, φανερώνει ότι δεν θα πάρετε στα σοβαρά τους όρκους σας και θα ριχτείτε σε απαγορευμένες σχέσεις. Αν δείτε να φοράτε χρυσή βέρα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη αισθηματική συνάντηση. Αν η βέρα είναι ψεύτικη θα έχετε μια ερωτική περιπέτεια που θα είναι περαστική χωρίς σημασία. Αν δείτε πως χάσατε τη βέρα σας και είστε παντρεμένος, σημαίνει διαζύγιο. Για τους έμπορους σημαίνει απαλλαγή από βάρη. Αν δείτε πως κάποιος άλλος φοράει βέρα, αυτό σημαίνει γάμο για τους ανύπαντρους και εμπορική συμφωνία για τους επαγγελματίες.

Βεράντα
Αν δείτε στ’ όνειρο σας βεράντα, σημαίνει ότι θα μπλεχτείτε με νέα καθήκοντα και το μέλλον θα γεμίσει αβεβαιότητα. Μια νέα κοπέλα, αν ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της κάθεται κοντά της σε βεράντα είναι σημάδι αμφιβολίας για τις διαθέσεις τρίτων. Αν δείτε ότι χτίζετε βεράντα, σημαίνει ότι θ’ αναλάβετε καινούργια καθήκοντα.

Βερίκοκο
Αν δείτε βερίκοκα, σημαίνει ότι το μέλλον, αν και είναι φαινομενικά ρόδινο, κρύβει πίκρα και λύπη για σας. Αν δείτε ότι τρώγατε βερίκοκα, σημαίνει ότι επίκεινται ολέθριες επιδράσεις.
Αν δείτε πως τα προσφέρατε σε άλλους να τα φάνε, θα έχετε δυσάρεστο περιβάλλον. Επίσης τα βερίκοκα σημαίνουν ότι θα σπαταλήσετε χρόνο σε ασήμαντα ζητήματα και σε μικροπράγματα χωρίς αξία.

Βήχας
Αν ονειρευτείτε ότι υποφέρατε από επίμονο βήχα, είναι ένδειξη ότι η υγεία σας βρίσκεται σε κακή κατάσταση ωστόσο θα μπορέσετε να ξαναβρείτε μια καλή υγεία, αν προσέξετε περισσότερο τις συνήθειες σας.
Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε άλλους να βήχουν, είναι ένδειξη δυσάρεστου περιβάλλοντος από το οποίο τελικά θα ξεφύγετε.

Βιασμός
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι έγινε κάποιος βιασμός στο περιβάλλον σας, σημαίνει ότι θα εκπλαγείτε δυσάρεστα στο άκουσμα συμφοράς κάποιου φίλου σας. Μια νέα γυναίκα, αν ονειρευτεί ότι κάποιος τη βίασε είναι προμήνυμα ότι θα έχει πολλά προβλήματα που θα της πληγώσουν την υπερηφάνεια και θα κάνουν τον εραστή της να την εγκαταλείψει.

Βιβλία
Ευχάριστες επιδιώξεις, τιμές και πλούτη σας περιμένουν αν ονειρευτείτε πως μελετάτε βιβλία. Για ένα συγγραφέα που θα δει στον ύπνο του έργα του να πηγαίνουν στο τυπογραφείο, είναι ένα όνειρο που τον ειδοποιεί πως πρέπει να είναι προσεχτικός και ότι θα έχει μπλεξίματα δημοσιεύοντάς τα.
Αν ονειρευτείτε πως ξοδεύετε πολλή μελέτη και χρόνο στο ξεδιάλυμα κάποιων μπερδεμένων θεμάτων ή στην κατανόηση της κρυφής σημασίας των βιβλίων που διαβάσατε, είναι σημάδι τιμών που θα τις κερδίσετε με το σπαθί σας.
Αν δείτε παιδιά σκυμμένα στα βιβλία τους, σημαίνει επιμέλεια και καλή διαγωγή των νέων. Αν δείτε παλιά βιβλία, είναι μια προειδοποίηση ν’ αποφύγετε το κακό σε οποιαδήποτε μορφή του.

Βιβλιοθήκη
Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι το περιβάλλον σας και οι συντροφιές σας έχουν πάψει να σας ικανοποιούν. Αν είστε σε βιβλιοθήκη για άλλους σκοπούς, εκτός από τη μελέτη, σημαίνει ότι η συμπεριφορά σας είναι προσποιητή.
Άδεια βιβλιοθήκη στ’ όνειρό σας σημαίνει πως θα σας διώξουν από τη δουλειά σας λόγω έλλειψης ικανοτήτων ή έλλειψης υποστήριξης.

Βιβλιοπωλείο
Αν ονειρευτείτε πως επισκεφθήκατε βιβλιοπωλείο, είναι προμήνυμα πως θα γεμίσετε με λογοτεχνικές φιλοδοξίες, κάτι που θα σας φέρει  σε σύγκρουση με τις άλλες σας εργασίες και ασχολίες.

Βίβλος, Αγία Γραφή
Αν δείτε στον ύπνο σας τη Βίβλο (Αγία Γραφή), σημαίνει ότι θα σας δοθεί μια αφελής και απογοητευτική απόλαυση.
Αν δείτε να κοροϊδέυετε τα διδάγματα της Βίβλου, εσημαίνει πως πρόκειται να υποκύψετε σε πειρασμούς, δίνοντας πίστη στα γοητευτικά λόγια φίλων σας.

Βιολέτες
Αν δείτε βιολέτες στον ύπνο σας ή αν δείτε ότι τις μαζεύετε, σημαίνει ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες από όπου τελικά θα ευεργετηθείτε και θα προοδεύσετε.
Μια νέα γυναίκα, αν δει πως μαζεύει βιολέτες σημαίνει πως σύντομα θα συναντήσει τον μελλοντικό της σύζυγο.
Αν δείτε μαραμένες βιολέτες σημαίνει ότι ο ερωτάς σας θα περιφρονηθεί και θα αγνοηθεί.

Βιολί
Αν ονειρευτείτε βιολί, είναι προάγγελος αρμονικών σχέσεων εντός της οικογένειας και πολλών χαρούμενων εκδηλώσεων στις οποίες θα λάβετε μέρος.

Βιομηχανία
Αν ονειρευτείτε πως δουλεύετε σε κάποια βιομηχανία, σημαίνει πως θα έχετε ασυνήθιστη ενεργητικότητα στο να καταστρώνετε σχέδια και επίσης ότι θα πετύχετε στις επιχειρήσεις σας.
Ένας ερωτευμένος που θα ονειρευτεί πως είναι παραγωγικός στη δουλειά του, σημαίνει πως θα πετύχει στις επιχειρήσεις του με τη βοήθεια του συντρόφου του. Αν δείτε άλλους απασχολημένους σε βιομηχανία είναι ένα πολύ θετικό όνειρο.

Βιτριόλι
Αν δείτε βιτριόλι στ’ όνειρο σας, είναι προειδοποίηση ότι καταπιέζετε κάποιον αθώο. Αν δείτε ότι το ρίχνετε πάνω σε ανθρώπους, σημαίνει ότι έχετε μίσος γι’ αυτούς που σας βοήθησαν.
Για μια νέα αν ονειρευτεί ότι ο εραστής της, ρίχνει βιτριόλι στο πρόσωπο της σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο μίσους χωρίς να φταίει. Για τους εμπόρους, αυτό το όνειρο σημαίνει εχθρούς και πολλές δοκιμασίες.

Βλάβη
Αν ονειρευτείτε ότι προκαλείτε βλάβη σε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές και θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε ένα συνάνθρωπο σας. Αν δείτε πως κάποιος σας έβλαψε σημαίνει πως έχετε εχθρούς που θα σας νικήσουν.

Βλαστήμια
Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε βλαστήμιες, σημαίνει ότι καλλιεργείτε τάσεις που δεν δείχνουν ευαισθησία και συμπαράσταση για τους συνανθρώπους σας. Αν ονειρευτείτε ότι άλλοι βλαστημούν, είναι ένδειξη ότι θα πληγωθείτε και θα προσβληθείτε από τρίτους.
Αν ονειρευτείτε ότι βλαστημάτε εσείς, σημαίνει εμπόδια στις επιχειρήσεις. Οι εραστές θα έχουν λόγους να υποψιαστούν το ταίρι τους. Αν δείτε πως σας βλαστημάει ή σας καταριέται κάποιος, σημαίνει ανακούφιση χάρη στην αγάπη και την ευημερία που θα συναντήσετε.

Βόας
Αν ονειρευτείτε βόα είναι σχεδόν το ίδιο σα να είδατε το διάβολο. Προμηνύονται θυελλώδεις μέρες και μεγάλη κακοτυχία, ενώ θα ακολουθήσει απογοήτευση από τους ανθρώπους γύρω σας. Μόνο αν δείτε πως σκοτώσατε βόα, είναι καλό το όνειρο.

Βογκητό
Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε βογκητά, πρέπει γρήγορα να πάρετε αποφάσεις, γιατί οι εχθροί σας υπονομεύουν τις επιχειρήσεις σας.
Αν ονειρευτείτε ότι βογκάτε από το φόβο σας, σημαίνει πως θα εκπλαγείτε από την ευχάριστη τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη δουλειά σας και ότι μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες επισκέψεις από φίλους σας.

Βόδι
Αν ονειρευτείτε πως είδατε όμορφα και καλοθρεμμένα βόδια να βόσκουν μακάρια σε πράσινο λιβάδι, σημαίνει ευημερία κι ευτυχία πλάι σ’ έναν συμπαθητικό κι ευχάριστο σύντροφο.
Αν ονειρευτείτε βόδια αδύναμα και μαλλιαρά να τρώνε φτωχά, είναι πιθανό να μοχθείτε σ’ όλη σας τη ζωή εξαιτίας σπαταλημένης άστοχα ενέργειας και αποστροφής στη μεθοδική εργασί. Θα πρέπει να διορθώσετε τις συνήθειες σας ύστερα απ’ αυτό το όνειρο.
Αν δείτε στ’ όνειρο σας βόδια να τρέχουν πανικόβλητα, σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που διαθέτετε για να διατηρήσετε την καριέρα σας σ’ ένα επωφελές κανάλι.
Αν δείτε ένα κοπάδι αγελάδες την ώρα που τις αρμέγουν, είναι σημάδι ότι θα γίνετε κάτοχος πλούτου που πολλοί εργάστηκαν γι’ αυτόν.
Αν ονειρευτείτε πως αρμέγατε αγελάδες με φουσκωμένα ροιά, σας αναμένει μεγάλη καλοτυχία. Αν το μοσχάρι έχει κλέψει το γάλα, είναι σημάδι ότι πρόκειται να χάσετε την αγαπημένη (-ο) σας από αργοπορία στο να δείξετε την αμοιβαιότητα σας, ή την περιουσία σας από παραμέληση της δουλειάς σας.
Αν δείτε νεαρά μοσχάρια στ’ όνειρο σας, θα αποκτήσετε μεγάλη εύνοια στην κοινωνία και θα κερδίσετε την καρδιά ενός τίμιου προσώπου. Για έναν επιχειρηματία, αυτό το όνειρο είναι ένδειξη κέρδους από πωλήσεις. Για έναν ερωτευμένο, σημαίνει τη δημιουργία ενός δεσμού που θα γίνει σεβαστός. Αν τα μοσχάρια είναι αδύνατα, οι προσδοκίες σας θα πραγματοποιηθούν, αλλά θα απαιτηθεί σκληρή προσπάθεια.
Βόδια σκουρόχρωμα με μακριά κέρατα και ιδιότροπα, σημαίνουν εχθρούς.

Βοδινό Κρέας
Αν το βοδινό κρέας που θα δείτε στον ύπνο σας είναι ωμό και έχει αίμα, χρειάζετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί καρκίνοι και κακοήθεις όγκοι σας απειλούν. Επίσης προφυλαχτείτε από γδαρσίματα και τραυματισμούς κάθε είδους. Αν ονειρευτείτε πως είδατε ή πως τρώγατε ψημένο βοδινό,  σας περιμένεις αγωνία, στην οποία κανείς δε θα μπορεί να σας βοηθήσει. Θα υπάρξει κάποια απώλεια ζωής με φριχτό τρόπο. Βοδινό σερβιρισμένο κατάλληλα σε ευχάριστο περιβάλλον σημαίνει αρμονικές καταστάσεις στον έρωτα και στις επιχειρήσεις, αλλιώς θα συμβεί κάτι κακό, αν και μπορεί να είναι μηδαμινό.

Βοσκός
Αν δείτε στο όνειρό σας βοσκούς που προσέχουν τα κοπάδια τους, προβλέπεται ευημερία, ευτυχία και διασκέδαση. Αν δείτε τους βοσκούς να τεμπελιάζουν, προβλέπονται ασθένειες και στερήσεις.

Βότανα
Αν δείτε βότανα, σημαίνει πως θα έχετε δυσάρεστες ασχολίες αν και θα παρεμβληθούν και μερικές χαρές. Αν ονειρευτείτε δηλητηριώδη βότανα, πρέπει να προσέξετε τους εχθρούς σας. Τα ωφέλιμα βότανα στ’ όνειρό σας προμηνύουν ικανοποίηση και θερμές φιλίες

Βουβάλι
Το βουβάλι, στο όνειρο, προμηνύει πεισματάρηδες και ισχυρούς, αλλά χαζούς εχθρούς, που θα σας “κηρύξουν” σθεναρά τον πόλεμο, αλλά τελικά με τη διπλωματία θα αποφύγετε πολλές κακοτοπιές. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της πως σκοτώνει βουβάλια, θα αναλάβει μια καταπληκτική επιχείρηση, αλλά, βάζοντας όλες της τις δυνάμεις και αφήνοντας κατά μέρος τις υλικές απολαύσεις, θα πάρει τα ηνία από τους άντρες και μπορεί να αποκτήσει εύνοιες που τις επιθυμούσε από καιρό.

Βουβός
Αν δείτε ότι ήσασταν βουβός και μιλήσατε, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από τις στενοχώριες που είχατε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως μένετε βουβός, αυτό σημαίνει πως δεν θα έχετε καλές σχέσεις τόσο με την οικογένειά σας όσο και με τους γνωστούς σας, και ότι θα τους φέρετε σε δύσκολη θέση με τη συμπεριφορά σας. Αν δείτε πως πάτε να συνεννοηθείτε αυτό σημαίνει πως θα έλθετε σε ρήξη με την οικογένειά σας.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσπαθούσατε να επικοινωνήσετε με βουβό πρόσωπο, είναι προμήνυμα ασυνήθιστων περιστατικών στη ζωή σας, που θα συντελέσουν στην άνοδο σας. Αν δείτε ότι ήσασταν εσείς βουβός (-η), σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε καλοτυχίες και άδικες κατηγορίες.

Βουλευτής
Αν δείτε στον ύπνο σας πως βγήκατε βουλευτής, σημαίνει πως σας περιμένουν για πάρα πολύ καιρό μπερδέματα, φασαρίες. Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιο βουλευτή, σημαίνει πως δεν έχετε σκεφθεί σοβαρά τις δουλειές σας, σας έχει κυριεύσει μια ακαταλόγιστη και χωρίς μέτρο επιπολαιότητα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρετε να τα βγάλετε σε πέρας. Αν είστε νέα κοπέλα και συζητάτε με έναν βουλευτή, αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε κάθε σχέση με κάποιο πρόσωπο γιατί δεν είναι καθόλου αντάξιο σας, πράγμα που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα

Βουλή
Το να δείτε στ’ όνειρο σας ότι είσθε βουλευτής σημαίνει ότι είστε ματαιόδοξος και ότι μεταχειρίζεστε τα μέλη της οικογενείας σας χωρίς καλοσύνη. Τελικά σεν θα πετύχετε καμιά άνοδο.
Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε εντός του κοινοβουλίου σημαίνει πως κάποια σοβαρά μυστικά σας έχουν γίνει γνωστά με αποτέλεσμα να υποστείτε πολλές ταπεινώσεις γιατί θα ξεσηκώσουν γνωστούς και φίλους  σας εναντίον σας. Αν μέσα στην συνεδρίαση του κοινοβουλίου παίρνετε μέρος και εσείς παίρνοντας μάλιστα και τον λόγο σημαίνει πως τα μυαλά σας έχουν πάρει αέρα και θα βρεθείτε προ δυσάρεστων γεγονότων, ενώ εσείς τα έχετε υπολογίσει τελείως διαφορετικά.

Βουλοκέρι
Αν είστε επιχειρηματίας και δείτε στο όνειρό σας βουλοκέρι, αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάρετε κάθε μυστικότητα σε όλες σας τις δουλειές για να έχετε ανάλογη και μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε φάκελο ή θέμα σφραγισμένο με βουλοκέρι, αυτό σημαίνει πως κάτι το πολύ σημαντικό θα σας συμβεί σύντομα που θα σας γεμίσει χαρά. Αν δείτε να λαμβάνετε τέτοιο φάκελο ή δέμα, σημαίνει κάποια καλή είδηση για σας και την οικογένειά σας και ότι  η επιτυχία βρίσκεται πολύ κοντά.

Βουνό
Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε κάποιο βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από όμορφη βλάστηση, είναι προάγγελμα γρήγορης ανόδου κοινωνικής και οικονομικής. Αν το βουνό είναι δύσβατο και δείτε ότι δεν μπορειτε να φτάσετε στην κορυφή, να περιμένετε αντιθέσεις στη ζωή σας και να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του χαρακτήρα σας.
Αν δείτε ότι ξυπνήσατε ενώ βρισκόσαστε σε επικίνδυνο σημείο, σημαίνει ότι οι υποθέσεις σας θα πάρουν ευνοϊκή τροπή, μολονότι δεν το περιμένατε.

Βούρτσα
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χρησιμοποιείτε βούρτσα μαλλιών, σημαίνει πως θα δοκιμάσετε κακοτυχία από δικό σας λάθος χειρισμό των υποθέσεων σας. Αν δείτε παλιές βούρτσες μαλλιών, σημαίνει αρρώστια και κακή υγεία. Αν δείτε βούρτσες ρούχων, είναι σημάδι πως σας περιμένει βαρύ έργο.
Αν δείτε πως καταπιάνεστε με το βούρτσισμα των ρούχων σας, σύντομα θα ανταμειφθείτε για την επίπονη εργασία σας. Αν δείτε διάφορες βούρτσες, είναι προμήνυμα ότι θα έχετε ποικίλη εργασία, αλλά μάλλον ευχάριστη και καλοπληρωμένη.

Βουτιά
Αν δείτε ότι βουτάτε σε καθαρό νερό, σημαίνει ευνοϊκό τέλος κάποιας προσβολής που δεχτήκατε. Αν το νερό είναι θολό, θα αγχωθείτε κατά τη διεξαγωγή των υποθέσεων σας.
Αν δείτε ότι άλλοι βουτάνε, σημαίνει ευχάριστες παρέες. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Βούτυρο
Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε φρέσκο, κιτρινωπό βούτυρο, είναι σημάδι καλής υγείας και επιτυχούς εκτέλεσης σχεδίων, που θα σας φέρουν περιουσία, πλούτο και γνώση.
Αν δείτε πως τρώτε ταγγισμένο βούτυρο, σημαίνει ότι έχετε αποκτήσει ικανότητες μέσα από αγώνες χειρωνακτικής εργασίας. Αν δείτε να πουλάτε βούτυρο, σημαίνει μικρά κέρδη.

Βουτυροκομία
Αν ονειρευτείτε ότι παρασκευάζετε βούτυρο (χτυπώντας γάλα), θα σας ανατεθεί ένα δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητάς σας θα το φέρετε εις πέρας και θα ευημερήσετε. Για τον αγρότη, το όνειρο αυτό προοιωνίζει πλούσια σοδειά ενώ για μια νέα γυναίκα, σημαίνει έναν οικονόμο και δραστήριο σύζυγο.

Βραχίονας
Είναι ένα όνειρο με δυσοίωνη σημασία. Προσέχετε, γιατί μπορεί να πέσετε θύμα δόλου ή απάτης. Αν ονειρευτείτε ένα κομμένο μπράτσο, σημαίνει χωρισμό ή διαζύγιο. Θα επέλθει αμοιβαία δυσαρέσκεια ανάμεσα στους  σύζύγους.

Βράχος, βράχοι, βράχια
Αν δείτε βράχους απότομους και απόκρημνους να ορθώνονται μπροστά σας αυτό σημαίνει μεγάλα εμπόδια θα βρεθούν γενικά στις δουλειές σας καθώς ζημιές και στενοχώριες. Αν όμως δείτε βράχο όσο απόκρημνος και να είναι αλλά εσείς κάθεστε επάνω, σημαίνει πως κάθεστε σε μια επιτυχία με πολύ γερές βάσεις που δύσκολα θα τις χάσετε. Αν όμως δείτε πως ανεβαίνετε με ευκολία, η επιτυχία δεν θα αργήσει να σας βρει. Αν ανεβαίνετε με δυσκολία, σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ, αν όμως τελικά ανεβείτε θα είστε χωρίς άλλο ο νικητής.

Βρεγμένος
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βρεγμένος, υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε ευχαριστήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επιζήμιες καταστάσεις και αρρώστιες. Είναι μια προειδοποίηση για ν’ αποφύγετε γνωριμίες προσώπων που φορούν τη μάσκα της καλοσύνης. Επίσης, προειδοποιεί ν’ αποφύγετε κολακείες από «ευνοούμενα» πρόσωπα.
Αν μια νέα γυναίκα δει ότι είναι βρεγμένη, χρειάζεται να προσέξει για να μη εμπλακεί σε περιπέτειες με παντρεμένους άντρες.

Βρέφος, μωρό
Αν δείτε στο όνειρό σας πως αποκτήσατε μωρό αυτό σημαίνει πως ξεκινάει μια ευχάριστη περίοδος για εσας και την οικογένειά σας. Αν είστε μια νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, τότε σημαίνει πως κάποιος δεσμός σας θα καταλήξει σύντομα σε γάμο. Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό και είστε άνδρας αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστούν στενοχώριες και βάσανα καθώς και πολλά εμπόδια στην δουλειά σας. Αν δείτε να σκοτώνετε ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και θα αναγκαστείτε να κάνετε πράξεις και έργα που θα νιώσετε άσχημα απέναντι στην κοινωνία. Το ίδιο ισχύει αν είστε γυναίκα και δείτε πως σκοτώνεται ένα βρέφος. Αν δείτε πως πετάτε να βρέφος από τα χέρια σας είτε γυναίκα είστε είτε άνδρας, σημαίνει πως όσες στενοχώριες και αν είχατε απαλλαχτήκατε τελείως.
Αν ονειρευτείτε ένα νεογέννητο μωρό, σημαίνει πως έρχονται ευχάριστες μέρες. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως έχει μωρό, σημαίνει πως θα κατηγορηθεί για ανήθικο παρελθόν. Αν δείτε ένα μωρό να κολυμπά, σημαίνει πως θα επιτύχετε να ξεφύγετε από κάποια παγίδα.

Βροχή
Αν δείτε στ’ όνειρο σας καθαρή βροχή, σημαίνει ότι ευημερία κι ευχαρίστηση βρίσκονται πολύ κοντά σας. Αν η βροχή πέφτει από μαύρα σύννεφα, θα τρομάξετε από τη σοβαρότητα των προβλημάτων σας. Αν δείτε πως προφυλαχτήκατε από τη βροχή για να μη βραχούν τα ρούχα σας, σημαίνει ότι τα σχέδια σας θα πετύχουν και σύντομα θα ολοκληρωθούν. Αν ονειρευτείτε ότι καθόσαστε μέσα στο σπίτι και βλέπετε έξω να βρέχει, είναι προμήνυμα ευημερίας και ερωτικού πάθους. Αν δείτε ότι το ταβάνι στάζει από νερά της βροχής αλλά καθαρά, σημαίνει ότι σύντομα θ’ απολαύσετε απαγορευμένες ευχαριστήσεις.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι άλλοι βρέχονται από βροχή, σημαίνει ότι θα ξεδιαλέξετε τους φίλους σας και θα κρίνετε ότι πολλοί δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Βροχή με καταιγίδες είναι πάντα σημάδι ατυχίας.
Αν δείτε πως βρέχει και πως τα σύννεφα είναι μαύρα αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλά και άλυτα προβλήματα. Αν δείτε πως αυτή η βροχή πέφτει πάνω σας και βρέχεστε αυτό σημαίνει πως θα πελαγώσετε και θα μειωθείτε ηθικά. Αν όμως δείτε πως τρέξατε και προφυλαχτήκατε από τη βροχή αυτό σημαίνει πως θα γλυτώσετε από στενοχώριες και προβλήματα. Αν δείτε πως βρίσκεσθε μέσα σε σπίτι και κοιτάτε έξω τη βροχή αυτό σημαίνει πως ευχάριστα και ευτυχισμένα γεγονότα σας περιμένουν πολύ σύντομα. Αν όμως πρόκειται περί καταιγίδας αυτό είναι σημάδι πως σας περιμένουν ατυχίες.

Βροχίτιδα
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βροχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.
Αν δείτε πως υποφέρετε από βροχίτιδα, σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε προοπτικές αποθαρρυντικές για την απόκτηση επιθυμητών αντικειμένων.

Βρυκόλακας
Αν δείτε άλλον βρυκόλακα ή τον εαυτό σας, είναι ένα πολύ κακό Όνειρο. Το καλό που θα κάνετε είναι να καλέσετε παπά και να κάνετε ευχέλαιο. Γενικά είναι ένα όνειρο με πολύ βαθιές αιτίες και εξωπραγματικά αίτια πολλές φορές.

Βρύση
Αν δείτε στο όνειρο σας βρύση απλά χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει στενοχώριες και πικρές. Το ίδιο αν τρέχει νερό αλλά ζεστό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό. Αντίθετα σημαίνει πολύ μεγάλη χαρά, ευτυχία, επιτυχία στις δουλειές σας αν δείτε να τρέχει νερό καθαρό. Αν δείτε ότι ανοίγετε εσείς οι ίδιοι μια βρύση και βγάζει καθαρό και δροσερό νερό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χαρές μεγάλες και επιτυχίες στις δουλειές σας. Θα είναι όμως πολύ πιο σημαντικές αν πίνετε από αυτή τη βρύση νερό. Αν είναι δημόσια η βρύση τότε η επιτυχία σας θα κάνει πολλούς να μείνουν έκθαμβοι γι αυτό που θα κατορθώσετε να κάνετε. Αν είναι η βρύση μέσα στο σπίτι σας ή στην αυλή του σπιτιού σας, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως εσείς οι ίδιο συνδέετε μια βρύση ή την επισκευάζετε και την ανοίξετε και τρέξει νερό άφθονο θα ικανοποιηθείτε πολύ, γιατί οι δουλειές που είχατε καταστρώσει θα σας φέρουν καλά αποτελέσματα.

Βυρσοδεψία
Αν δείτε στ’ όνειρο σας βυρσοδεψείο είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας εργασίας. Αν ονειρευτείτε ότι είστε βυρσοδέψης, σημαίνει ότι θ’ ασχοληθείτε με δουλειές που δεν είναι του γούστου σας, αλλά είστε αναγκασμένος να τις κάνετε γιατί έχετε υποχρεώσεις απέναντι άλλων.
Αν ονειρευτείτε πως αγοράσατε δέρματα από βυρσοδεψείο, σημαίνει ότι θα είστε επιτυχημένος επιχειρηματίας, αλλά δεν θα κάνετε πολλούς φίλους.

Βυτίο
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα γεμάτο βυτίο, σημαίνει χρόνια ευημερίας και γλεντιών. Αν το βυτίο είναι άδειο, η ζωή σας θα είναι στερημένη από κάθε είδους χαρά εξαιτίας εξωτερικών επιδράσεων.

Βωμός ή Αγία Τράπεζα
Αν ονειρευτείτε πως είδατε έναν ιερέα μπρος στην Αγ. Τράπεζα, σημαίνει φιλονικίες και δυσάρεστες καταστάσεις στις επιχειρήσεις και στο σπίτι σας. Αν δείτε γάμο εμπρός σε Αγ. Τράπεζα, σημαίνει λύπη σε φίλους και θάνατο ηλικιωμένου.
Σπάνια θα ιδείτε στ’ όνειρο σας να σας δείχνουν Αγ. Τράπεζα, στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου λάθους. Σημαίνει ακόμη ότι θα μεταμεληθείτε για κάποιες πράξεις σας.