Ονειροκρίτης: Τ


Τ

Ταβάνι
Αν το ταβάνι είναι καθαρό, περιποιημένο και ωραίο να περιμένεις κέρδη, χαρά και οικογενειακή ευτυχία. Αν κατά σύμπτωση και το ταβάνι του σπιτιού σου είναι έτσι, τα παραπάνω οφέλη να τα περιμένεις πολλαπλάσια. Αντίθετα αν το ταβάνι είναι παλιό και απεριποίητο να περιμένεις ακριβώς τα αντίθετα.

Ταβέρνα
Zηλοτυπίες και φιλονικίες στον ορίζοντα αν δεις να κάθεσαι ή να πίνεις σε ταβέρνα.

Ταβερνιάρης
Αν ονειρευτείς ότι κάνεις τον ταβερνιάρη, θα έχεις σοβαρά μπλεξίματα σε ύποπτες και βρώμικες δουλειές που θα ξεφύγεις με μεγάλη δυσκολία.

Τάβλα
Αν δεις μια καθαρή τάβλα αυτό σημαίνει ότι υπάρχει οικογενειακή ευτυχία και καλή υγεία.

Τάβλι
Αν δεις οτι παίζεις τάβλι, σημαίνει ότι εξ’ αιτίας τις κακής συμπεριφοράς σου ο δεσμός σου περνάει κρίση.

Ταγιέρ
Όταν μια γυναίκα δει να φοράεο ένα όμορφο, άνετο και κομψό ταγιέρ προμηνύονται  ερωτικές χαρές. Αν όμως είναι στενό, τότε την περιμένουν πίκρες και στενοχώριες.

Ταγκό
Αν χορεύουμε ταγκό αυτό σημαίνει να περιμένουμς αγάπη, ευτυχία και ερωτικό πάθος.

Τακούνια
Είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα, αν δεις τακούνια προμηνύνται ενδοοικογενειακές φιλονικίες.

Ταμείο, ταμίας
Αν ονειρευτείς ταμείο, θα πάρεις χρήματα απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.  Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Ταμπούρλο
Αν δεις ταμπούρλο στον ύπνο σου τότε θα πεις ή θα ακούσεις ευχάριστα νέα.

Τανάλια
Αν δεις να κρατάς στα χέρια σου τανάλια  προετοιμάσου για δυσκολίες και εμπόδια. Αν δεις άλλον με τανάλια στα χέρια, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Ταξίδι
Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.
Το να δείτε πως κάνατε ένα δύσκολο και επιζήμιο ταξίδι, είναι σημάδι άπιστου έρωτα και ανικανότητας.

Ταξιδιώτης
Αν δεις να είσαι ταξιδιώτης, τότε οι δουλειές σου θα πάνε καλά, καθώς επίσης,  και ο ερωτικός σου δεσμός. Αν δεις ταξιδιώτη, θα μάθεις ευχάριστα νέα.

Ταπετσαρία
Όπου και όπως κι αν δεις ταπετσαρία συμβολίζει την υποκρισία.

Ταύρος
Ο ταύρος συμβολίζει τον έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου. Αν νικήσεις, θα υπερισχύσεις.

Τάφρος
Η  τάφρος, σημαίνει εμπόδια και δυσκολίες. Αν δεις ότι πηδάς τάφρο, θα σημειώσεις επιτυχίες και θα αποκτήσεις χρήματα. Αν πέσεις μέσα, τότε σε περιμένουν αποτυχίες και στενοχώριες.

Ταχυδακτυλουργός
Όπου και όπως κι αν δεις ταχυδακτυλουργό συμβολίζει την απάτη.

Ταχυδρόμος
Ο ταχυδρόμος στο όνειρο για τους ερωτευμένους, σημαίνει δυσάρεστες εξελίξεις. Για τους υπόλοιπους σημαίνει ότι θα ακούσουν κάτι που θα τους ενδιαφέρει.

Ταχύτητα
Αν δεις ότι τρέχεις με μεγάλη ταχύτητα, θα έχεις επιτυχίες στα αισθηματικά σου.

Ταψί
Όπως και αν δεις ταψί σημαίνει στενοχώριες.

Τείχη
Αν δεις τείχη, θα αποκτήσεις σιγουριά και ασφάλεια σε όλους τους τομείς. Αν δεις να χτίζεις τείχη, θα εξασφαλίσεις την οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.

Τελωνείο
Αν δεις πως είσαι μέσα σε τελωνείο τότε να περιμένεις μπλεξίματα, φασαρίες και γενικά δυσκολίες.

Τενεκές
Αν δεις στον ύπνο σου τενεκέ, θα εξασφαλίσεις πιστή αγάπη αλλά και πραγματική και ειλικρινή φιλία.

Τέντα
Αν δεις τέντα σημαίνει ότι θα έχεις προστασία.

Τέρας
Το τέρας στον ύπνο μας συμάινει δυσάρεστες ειδήσεις. Αρρώστια και θάνατο να περιμένεις. Αν δεις όμως ότι σκοτώνεις τέρας, σημαίνει ότι θα κατατροπωσεις τους αντιπάλους σου σε όλους τους τομείς.

Τετράδιο
Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής δεν έχει καμιά σημασία. Για τους υπόλοιπους που θα δουν τετράδιο σημαίνει πως έχουν ανάγκη οργάνωσης στον επαγγελματικό τομέα.

Τζάκι
Αναμμένο τζάκι σημαίνει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

Σβησμένο τζάκι προμηνύει μια δύσκολη και γεμάτη προβλήματα οικογενειακή ζωή με πολλές ατυχίες και αναποδιές.

Τζάμια
Τα καθαρά τζάμια, προμηνύουν χαρούμενες και ευχάριστες ειδήσεις. Τα βρώμικα τζάμια  δυσάρεστα γεγονότα και ατυχίες.

Τζίτζικας
Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος, καθώς ότι θα υπάρξει ερωτική εξομολόγηση.

Τζόκεϋ
Αν δεις τζόκεϋ, προετοιμάσου για ατυχίες στον οικονομικό τομέα.

Τηγάνι
Αν δεις ότι τηγανίζεις, σημαίνει πως οι πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους  και τις επιθυμίες σου είναι με το μέρος σου. Παράλληλα συμβολίζει και την προστασία.

Τηγανίτα
Αν δείτε στ’ όνειρο σας ότι τρώγατε τηγανίτες, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε όλες τις τρέχουσες υποθέσεις.
Αν δείτε πως φτιάχνατε τηγανίτες, σημαίνει πως θα έχετε οικονομία και ευημερία στο σπίτι σας.

Τηλεγράφημα
Αν δείτε στ’ όνειρο σας τηλεγράφημα, είναι προμήνυμα ότι θα αναλάβετε ένα πολύ παρακινδυνευμένο έργο, που, αν θα εκπληρωθεί με επιτυχία, θα σας γεμίσει με πλούτο και τιμές.
Αν δείτε πως λάβατε τηλεγραφήματα, σημαίνει πως σύντομα θα φτάσει στα χέρια σας ένα σπουδαίο μήνυμα, που θα προκαλέσει δυσάρεστα σχόλια.
Αν δείτε πως σας φέρανε κάποιο τηλεγράφημα, είναι σημάδι ότι σύντομα θα συνδεθείτε με πρόσωπο κακού χαρακτήρα και ότι φιλικό άτομο θα διαστρεβλώσει ζητήματα που σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ.
Αν ονειρευτείτε πως στείλατε τηλεγράφημα, είναι σημάδι ότι θ’ αποξενωθείτε από πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας και ακόμα ότι οι επιχειρήσεις σας δεν θα είναι αποδοτικές.
Αν δείτε ότι βρισκόσαστε σε τηλεγραφείο, προμηνύεται κακοτυχία. Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις είτε στέλνεις είτε λαμβάνεις τηλεγράφημα, σημαίνει αρρώστια σοβαρή ή ακόμη και θάνατο συγγενικού σου προσώπου.

Τηλέφωνο
Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θ’ αναμιχθούν στις υποθέσεις σας. Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι μιλά στο τηλέφωνο σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο ζήλιας, αλλά θα τα καταφέρει να ξεφύγει από τις κακές επιδράσεις. Αν δεν μπορούσε ν’ ακούσει καλά στο τηλέφωνο, είναι μια προειδοποίηση ότι κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να χάσει τον εραστή της. Επίσης σημαίνει πως θα ακούσεις κάποια είδηση χωρίς να είναι ξεκάθαρο  αν θα είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη.

Τιμόνι
Αν δεις ότι κρατάς στα χέρια σου ή απλά δεις τιμόνι, γνώριζε πως όλες σου οι δουλειές και οι υποθέσεις βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Τοίχος
Όταν δεις τοίχο συμβολίζει τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου. Ένας γκρεμισμένος τοίχος σημαίνει στενοχώριες και ατυχίες. Αν ονειρευτείτε ότι ένας τοίχος εμποδίζει την πρόοδο σας, σίγουρα θα υποκύψετε σε κακόβουλες επιρροές και θα υποστείτε το χάσιμο μιας σπουδαίας νίκης στις επιχειρήσεις σας.
Το να δείτε πως πηδάτε έναν τοίχο, σημαίνει ότι θα υπερνικήσετε τα εμπόδια και θα κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε.
Αν δείτε πως γκρεμίζατε τοίχο, θα νικήσετε τους εχθρούς σας. Αν χτίζατε έναν τοίχο, είναι σημάδι προσεχτικών σχεδίων και σταθεροποίησης περιουσίας, καθώς και εξουδετέρωσης των εχθρών.
Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι περπατούσε πάνω σ’ έναν τοίχο, σημαίνει πως το μέλλον της θα είναι εξασφαλισμένο. Αν είδε πως κρυβόταν πίσω από τοίχο, σημαίνει πως θα ντραπεί για τυχόν σχέσεις και συναναστροφές της.

Τοπάζι
Αν ονειρευτείτε τοπάζι, είναι προμήνυμα μεγάλης καλοτυχίας και ευχάριστης συντροφιάς. Για μια γυναίκα, το να δει ότι χάνει τοπάζι σημαίνει πως πρέπει να προσέξει, γιατί υπάρχει πιθανότητα να πληγωθεί από ζηλόφθονους φίλους που εποφθαλμιούν τη θέση της.
Το να δεχτείτε τοπάζι από κάποιον που δεν είναι συγγενής, είναι προάγγελμα ερωτικού δεσμού που θα σας απασχολήσει πολύ.

Τούβλα
Αν ονειρευτείς καθαρά και κόκκινα τούβλα τότε για τους ανύπαντρους σημαίνουν γρήγορο γάμο ενώ για τους παντρεμένους, επιτυχίες και οικογενειακή ηρεμία και ευτυχία.

Τούνελ
Για τους ερωτευμένους και τους επιχειρηματίες που θα ονειρευτούν πέρασμα μέσα από τούνελ, δεν είναι καλός οιωνός. Αν δείτε πως είστε μέσα στο τούνελ και ένα τραίνο έρχεται κατ’ επάνω σας, είναι προμήνυμα ασθένειας και αλλαγής επαγγέλματος.
Το να δείτε ότι περνάτε μέσα από τούνελ με αυτοκίνητο, σημαίνει αποτυχημένες επιχειρήσεις, καθώς και δαπανηρά ταξίδια με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Τούρτα
Είτε τρως είτε δεις τούρτα, θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Τουφέκι
Το τουφέκι στο όνειρό μας σημαίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αν δεις ότι  πυροβολείς να περιμένεις κέρδη.

Τραγούδι
Αν ακούσατε τραγούδια στ’ όνειρο σας, σύντομα θ’ απολαύσετε διασκέδαση και ευχάριστη συντροφιά. Ακόμη, θα λάβετε καλά νέα από κάποιον που λείπει. Ευχάριστο και μελωδικό τραγούδι προμηνύει χαρούμενα γεγονότα. Προμηνύει όμορφη ερωτική σχέση, έναν ευτυχισμένο γάμο αλλά και χαρμόσυνα νέα για το άτομο που σας ενδιαφέρει αλλά δεν βρίσκεται κοντά σας.

Αν δείτε πως τραγουδούσατε την ώρα που βρισκόσαστε σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον, σημαίνει πως η ζήλια θα σκιάσει την ευτυχία σας. Αν το τραγούδι ήταν θλιμμένο, σύντομα θα δυσαρεστηθείτε από την τροπή που θα πάρουν οι υποθέσεις σας.

Προσοχή, τα πρόστυχα τραγούδια προμηνούν μεγάλες απώλειες.

Τέλος αν δείτε ότι έχετε διάθεση για τραγούδι και υπάρχει χαρούμενη ατμόσφαιρα προμηνύονται ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις. Το καλύτερο στοιχείο είναι όταν στο όνειρο σας ακούγεται κάποιος ύμνος ή ψαλμός.

Τραγουδώ, τραγούδι
Όποιος ονειρευτεί ότι τραγουδάς θα ακούσει ευχάριστες ειδήσεις και θα έχει επιτυχίες. Αν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο ή τον/την σύζυγο σου να τραγουδά, θα σου χαρίσει χαρά και ευτυχία.

Τραμπάλα
Αν παίζεις σε τραμπάλα ή αν δεις τραμπάλα, σημαίνει ευτυχία και ανεμελιά.

Τραπέζι
Ακριβώς όπως το κρεβάτι είναι το μέρος των ιδιαίτερων στιγμών των ζευγαριών, το τραπέζι είναι το μέρος των οικογενειακών στιγμών μας. Στο τραπέζι είναι που μαζεύεται όλη η οικογένεια, το μέρος της οικογενειακής, ακόμη και της κοινωνικής επικοινωνίας. Εκεί είναι που μιλάμε για όλα μας τα προβλήματα, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες μας, και ακόμα, λόγω σχήματος, συμβολίζει την οργανωτική δομή και την ιεραρχία της οικογένειας, όποιος είναι ο αρχηγός κάθεται στην κορυφή του τραπεζιού, οι υπόλοιποι στις ενδιάμεσες θέσεις. Γι’; αυτό, η σύγχρονη κοινωνία, όπου ο κάθε ένας τρώει σε ώρα ή μέρος διαφορετικά ή τρώει μπροστά στην τηλεόραση, είναι η κοινωνία της παντελούς έλλειψης επικοινωνίας, της ρήξης της οικογένειας.
Στα όνειρα, ένα καλοσερβιρισμένο τραπέζι συμβολίζει οικογενειακή ενότητα και ένα υπέροχο μέλλον, φυσικά, η ποιότητα και ποσότητα των εδεσμάτων και ο πλούτος των διακοσμητικών είναι στοιχεία για τη δική μας κατάσταση, πλούτο ή φτώχεια.
Ακόμα, αν δεν είναι κανείς στο τραπέζι, αυτό αποκαλύπτει την επιθυμία μας για επικοινωνία και οικογενειακή ενότητα, τα οποία δεν είναι όπως τα επιθυμούσαμε. Αν το τραπέζι είναι σπασμένο, είναι αναποδογυρισμένο ή γενικότερα του έχει συμβεί κάποιο ατύχημα, είναι η οικογενειακή μας κατάσταση αυτή η οποία περνάει κρίση, ή της συμβαίνει ακριβώς ότι δείχνει αυτό το οποίο συνέβη στο τραπέζι.

Αν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζατε τραπέζι για γεύμα, είναι καλός οιωνός: θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.
Άδειο τραπέζι, στ’ όνειρο, προλέγει φτώχεια και απογοήτευση. Το να δείτε ότι καθαρίζατε τραπέζι, σημαίνει ότι γρήγορα η ευχαρίστηση θ’ αντικατασταθεί με αδιαφορία.
Αν δείτε ότι τρώγατε σε τραπέζι χωρίς τραπεζομάντιλο, είναι σημάδι ότι θα καταληφθείτε από αδιαφορία για τη συμπεριφορά ή την οικονομική κατάσταση των άλλων. Τραπέζι με βρώμικο τραπεζομάντιλο, σημαίνει ανυπάκουα παιδιά και εχθρικό περιβάλλον.
Το σπασμένο τραπέζι είναι προμήνυμα καταστροφής.
Αν ονειρευτείτε τραπέζι που κουνιέται κατά τρόπο μυστηριώδη, προβλέπεται ότι σύντομα ο τρόπος ζωής σας δεν θα σας ικανοποιεί και θ’ αναζητήσετε αλλαγή.

Τραπεζομάντηλο
Καθαρό και ολόλευκο τραπεζομάντηλο προμηνύει ευτυχία και προσεχή γάμο. Ένα βρώμικο και ζαρωμένο τραπεζομάντηλο προμηνύει πίκρες, στενοχώριες και αναποδιές. Επίσης συμβολίζει τα προβλήματα που θα μπορούσαμε  να έχουμε αποφύγει αν είχαμε επαγρυπνήσει να διαφυλάξουμε τα συμφέροντά μας. Αν δεις να ξεστρώνεις τραπεζομάντηλο, μην περιμένεις τίποτα  καλό και ευχάριστο να συμβεί.

Τραύμα
Αν δεις ότι σε τραυματίζουν ή τραυματίζεις κάποιον, θα προδώσεις αλλά και θα προδοθείς. Αν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο τραυματισμένο, να γνωρίζεις πως η αγάπη του είναι πραγματική και παντοτινή.

Τρελός
Αν δείτε στον ύπνο σας πως νιώθατε τρελός, σημαίνει πως θα σας διακρίνει η φρονιμάδα, η άνεση και οι σωστές ενέργειες που θα κάνετε αυτόν τον καιρό σε δύσκολες καταστάσεις, και θα πετύχετε και θα τακτοποιήσετε όπως πρέπει τις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως σας θεωρούσαν παλαβό, αυτό σημαίνει πως θα σας εκτιμήσουν για τον καλό σας χαρακτήρα και για τις σωστές τοποθετήσεις σας στην κοινωνία. Αν όμως δείτε πως εσείς περιπαίζατε κάποιον παλαβό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί οι τρόποι σας και η συμπεριφορά σας θα σας εκθέσουν στα μάτια του κόσμου και όλοι θα σας περιφρονούν και θα σας κοροϊδεύουν. Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως σας θεωρούσαν και σας αποκαλούσαν παλαβή, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με διάφορους τρόπους να αποσιωπήσετε κάποιον χωρισμό και θα γλιτώσετε μια φίλη σας να διαλύσει το γάμο της, ή τον αρραβώνα της ή τον δεσμό της και θα σας εκτιμήσουν πολύ. Αν σαν γυναίκα δείτε πως αποκαλούσατε μια άλλη γυναίκα παλαβή, ή την κοροϊδεύατε, αυτό σημαίνει πως κάποια φίλη σας θα φερθεί πονηρά και θα κοιτάξει να σας πάρει τον άνδρα ή τον αγαπημένο σας.

Τρένο, τραίνο
Αν δείτε στ’ όνειρο σας σιδηρόδρομο, σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε τις επιχειρήσεις σας, γιατί οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό. Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο είναι σημάδι πως θα κάνει ένα ευχάριστο ταξίδι για να επισκεφτεί φίλους της. Αν δείτε πως υπήρχε κάποιο εμπόδιο πάνω στις γραμμές του τραίνου, σημαίνει πως θ’ αντιμετωπίσετε δολιότητα στις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως διασχίζατε γραμμές του τραίνου, προβλέπεται μια περίοδος ανησυχιών και δουλείας.Αν δείτε πως περπατούσατε πάνω στις γραμμές, σημαίνει πως θα απολαύσετε την ευτυχία που θα προέλθει από τη σωστή διεύθυνση των υποθέσεων σας.Αν δείτε πως οι γραμμές ήταν βρεγμένες, σημαίνει πως η ευτυχία θα εκτοπίσει την ατυχία για λίγο καιρό. Αν δείτε σιδηρόδρομο να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, σημαίνει γρήγορη αύξηση της περιουσίας σας και ταξίδια στο εξωτερικό. Αν δείτε ότι χάλασε ο σιδηρόδρομος, προμηνύεται αποτυχία στις επιχειρήσεις και αναβολή ταξιδιού για λόγους οικονομικούς.Αν στ’ όνειρο σας ακούσατε σιδηρόδρομο που έρχεται, σημαίνει νέα από το εξωτερικό και ότι οι επιχειρήσεις θα πάρουν τροπή που θα αποτελεί μια γενικότερη επιτυχία. Αν ονειρευτείτε σφύριγμα σιδηρόδρομου, σημαίνει έκπληξη για την εμφάνιση φίλου που έλειπε, ή αναπάντεχη προσφορά πολύ ευνοϊκή για σας. Αν δεις σιδηρόδρομο να περνά, θα περάσεις μια ήρεμη ζωή ενώ το άδειο τρένο σημαίνει θάνατο.

Τέλος, το μόνο που μας μένει να αναφέρουμε είναι οι περιπτώσεις ταξιδιού, που επίσης συνεισφέρουν στο να ξεκαθαρίσουμε τη ροή των γεγονότων. Επομένως, αν το τρένο καταστρέφεται, αυτό μπορεί να αναφέρεται σε μια αποτυχία μας στα υλικά ή στα πνευματικά μας αγαθά, όπως είναι μια νεύρωση, ένα ψυχικό σύμπλεγμα, που θα έπρεπε να έχουμε θεραπέψει. Αν το τρένο μας πατήσει σημαίνει ότι εγκυμονεί ένα κίνδυνος να χάσουμε ένα μέρος της περιουσίας μας ή της προσωπικότητάς μας. Κι η χειρότερη περίπτωση είναι η ολική καταστροφή του τρένου, που σημαίνει και τη δική μας.

Τρέχω
Αν δεις ότι τρέχεις γρήγορα και σε ομαλό έδαφος,  τότε περίμενε επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και ευτυχία. Αν δεις να τρέχεις με δυσκολία και ο δρόμος σου είναι ανώμαλος, περίμενε αναποδιές και δύσκολες μέρες.

Τριαντάφυλλο
Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Αν δείτε τριαντάφυλλα στον ύπνο σας, σημαίνει ότι ευχάριστες καταστάσεις είναι πολύ κοντά σας και θ’ απολαύσετε πιστό έρωτα από το πρόσωπο που επιθυμείτε. Αν δεις μπουμπούκι, θα ερωτευθείς. Αν δεις ανοιχτό τριαντάφυλλο, θα χαρείς πολύ. Το λευκό, τριαντάφυλλο σημαίνει αγνή αγάπη. Το κίτρινο, ζήλια. Το κόκκινο, συμβολίζει τη γρήγορη αρχή μιας αιώνιας αγάπης. Αν μυρίζεις τριαντάφυλλο, γρήγορα θα παντρευτείς.
Όταν μια νέα κοπέλα δει ότι μάζευε τριαντάφυλλα, προμηνύεται πως γρήγορα θα έχει πρόταση γάμου της αρεσκείας της. Επίσης για μια νέα κοπέλα που θα δει ότι μάζευε τριαντάφυλλα και τα έκανε μπουκέτα, είναι προάγγελμα ότι θα πάρει μεγάλη χαρά από πρόσωπο που εκτιμά πάρα πολύ. Τα μαραμένα τριαντάφυλλα είναι σημάδι απουσίας αγαπημένων προσώπων.
Αν δείτε πως μυρίζατε το άρωμα τους, προμηνύονται ανείπωτες χαρές. Αν δείτε στ’ όνειρο σας μια τριανταφυλλιά γεμάτη πράσινα φύλλα και ροζ τριαντάφυλλα, σημαίνει πως κάποιος γάμος θα γίνει σύντομα στην οικογένεια, και μεγάλες ελπίδες θα εκπληρωθούν.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της τοποθέτησε ένα ροζ τριαντάφυλλο στα μαλλιά της, είναι προμήνυμα ότι θα εξαπατηθεί.
Αν δει πως δέχτηκε ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα την άνοιξη, θα έχει έναν πιστό εραστή» αν όμως δει αυτό το όνειρο το χειμώνα, σημαίνει πως θα τρέφει μάταιες ελπίδες.

Τρίβω
Αν δεις να τρίβεις κάποιον – είτε άντρα είτε γυναίκα – θα νικήσεις και θα υπερισχύσεις έναντι των αντιπάλων σου.

Τριφύλλι
Είτε ονειρευτείς τριφύλλι είτε κάθεσαι πάνω του θα έχεις πλούτη και αφθονία αγαθών. Αν δεις να κόβεις τριφύλλι, περίμενε επιτυχίες και κέρδη από τη δουλειά σου. Αν δεις τριφύλλι με τέσσερα φύλλα, θα έχεις παντού επιτυχίες.

Τρυγόνια
Τα τρυγόνια στο όνειρό μας συμβολίζουν τη χαρά, την ευτυχία, την τρυφερότητα και την αγάπη. Αν τα δεις σε κλουβί, προμηνύουν στενοχώριες.

Τρύπα
Αν δεις να ανοίγεις κάποια τρύπα, θα πέσεις έξω στις δουλειές σου. Αν πέφτεις σε κάποια τρύπα, θα πάθεις κάποιο ατύχημα. Αν βουλώνεις τρύπα, θα τακτοποιήσεις τις δουλειές σου με τον καλύτερο τρόπο και πιθανόν να κάνεις και κάποια άλλη δουλειά. Η συμπεριφορά σου θα βελτιωθεί.

Τρώγω
Όταν δεις ότι τρως μαζί με την οικογένεια σου, περίμενε ευτυχία και γαλήνη στο σπιτικό σου. Αν τρως ψωμί, σημαίνει δύναμη και μακροζωία. Αν τρως μόνος σου, θα στενοχωρηθείς. Αν δεις πως δεν μπορείς να φας, θα αρρωστήσεις.

Τσεκούρι
Αν δεις τσεκούρι, σημαίνει φιλονικία. Αν δεις να το κρατάς στα χέρια σου, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις.

Τσεμπέρι
Οταν δεις ότι φοράς τσεμπέρι, σημαίνει πως κάτι κακό έκανες και θέλεις να το κρύψεις. Αν το φορά άλλη, σημαίνει πως κάτι κακό είπε και δεν έχει τη δύναμη να σε κοιτάξει κατάματα.

Τσέπη
Τσέπη γεμάτη χρήματα, σημαίνει φτώχεια. Αδειανή τσέπη, πλούτη και κέρδη. Οι τρύπιες τσέπες προβλέπουν σπατάλες.

Τσίμπημα
Αν τσιμπάς κάποιον θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

Τσιμπίδα
Η τσιμπίδα προμηνύει ζήλια ή και απάτη.

Τσιμπιδάκι μαλλιών
Αν ονειρευτείς τσιμπιδάκι μαλλιών σημαίνει ότι θα έχεις κάποια απρόσμενη ερωτική περιπέτεια που θα καταλήξει σε γάμο.

Τσίχλα
Αν ονειρευτείς ότι μασάς τσίχλα στον ύπνο σου, θα χάσεις ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσόν. Αν σου προσφέρουν τσίχλα, θα θελήσουν να σου αποσπάσουν χρήματα.

Τσούγκρισμα
Το τσούγκρισμα των ποτηριών σημαίνει κατανόηση και πλήρη συμφωνία ενώ το τσύγκρισμα των αυγών, ευτυχία και χαρά.

Τσουκνίδα
Η τσουκνίδα σημαίνει ζήλια και αχαριστία από το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τύμπανο
Όταν ονειρευτείς να ακούς τύμπανο να χτυπά είναι σημάδι πως κάτι θα μάθεις χωρίς να είναι σίγουρο αν θα είναι ευχάριστο ή δυσάρεστο.

Τυρί
Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι. Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Τυφλός
Αν ονειρευτείς τυφλός είναι σημάδι πως κάποιος έχει ανάγκη από τη βοήθεια σου. Αν ο τυφλός βρει το φως του, μεγάλη χαρά σε περιμένει. Αν τυφλώνεις κάποιον, θα αδικήσεις έναν άνθρωπο. Αν εσύ είσαι ο τυφλός, να ξέρεις πως λέγονται πολλά πίσω από την πλάτη χωρίς να το ξέρεις.